"Metals banka" i zvanično Razvojna banka Vojvodine

Rešenjem Agencije za privredne registre, dosadašnja "Metals banka", od danas je Razvojna banka Vojvodine. Novo ime označiće i promenu poslovnog fokusa pre svega u pravcu zadovoljenja strateških interesa pokrajine. Iako je suštinska trasformacija "Metals banke" u Razvojnu banku Vojvodine započeta pre dve meseca potpisivanjem strateškog partnerstva sa Fondom za razvoj i Garancijski fondom, Rešenje Agencije za privredne registre označilo je i formalni početak poslovanja, novo ime, novi logo, ali i novi fokus nove Razvojene banke Vojvodine. Razvojna banka nastaviće da posluje na teritoriji cele Srbije, a i pred zaokreta u fokusu finansiranja, dosadašnji komitenti nemaju razloga za brigu, jer će i za privredu i za građane i dalje postojati klasična bankarska ponuda, uz jednu novu sigurnost koju nosi većinski vlasnik - pokrajina.

"Metals banka" i zvanično Razvojna banka VojvodineRešenjem Agencije za privredne registre, dosadašnja "Metals banka", od danas je Razvojna banka Vojvodine.

Kako je za Radio-televiziju Vojvodine rekao direktor marketinga Danilo Koprivica, novo ime označiće i promenu poslovnog fokusa pre svega u pravcu zadovoljenja strateških interesa pokrajine.

Iako je suštinska trasformacija "Metals banke" u Razvojnu banku Vojvodine započeta pre dve meseca potpisivanjem strateškog partnerstva sa Fondom za razvoj i Garancijski fondom, Rešenje Agencije za privredne registre označilo je i formalni početak poslovanja, novo ime, novi logo, ali i novi fokus nove Razvojene banke Vojvodine.

Razvojna banka nastaviće da posluje na teritoriji cele Srbije, a i pred zaokreta u fokusu finansiranja, dosadašnji komitenti nemaju razloga za brigu, jer će i za privredu i za građane i dalje postojati klasična bankarska ponuda, uz jednu novu sigurnost koju nosi većinski vlasnik -  pokrajina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik